Kollektion

Cykelklubben Bike4Life har i samarbete med Bio Racer tagit fram två kollektioner. En kommer att användas av lokala Bike4Life Team och en kollektion kommer att finnas för beställning i nedanstående webbshop.

SHOPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN:

MYBIORACER:

För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, GÅ TILL SHOPEN

Läs PDF filen (Mybioracer inloggning), där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.

STORLEKSGUIDE
För storlek läs på https://www.bioracer.se/se/cycling/about-collection/storleksguide

LEVERANSINFORMATION
Klubben har valt hemleverans. Kläderna kommer att levereras till ditt närmaste postombud cirka 7  veckor efter att shopen har stängt. Du får ett SMS när du kan hämta ut ditt paket. Fraktkostnad 129 kr oavsett storlek på ordern.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen.

Efter att shopen stängt kan du inte ändra en beställning.
OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

BEKRÄFTELSE
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se

Design för CK Bike4Life

Design för Bike4Life Team