Det finns många sätt att hjälpa barn som har det tufft!
I Växjö bildades ett gäng cyklister redan 2012 och tränade tillsammans mot målet att cykla till Paris med Team Rynkeby sommaren 2013. Teamet på 46 deltagare lyckades bra och året efter ville vi fortsätta att träna och samla in pengar till Barncancerfonden. Så vi blev ett nytt gäng, denna gång på 30 personer och vi tränade mot utmaningen att cykla Ride of Hope Europe till London 2014. Under dessa två år samlade vi in 2.7 Mkr till Barncancerfonden.

Men vi ville mer, så 2015 deltog merparten av gänget i Ride of Hope och cyklade från Umeå till Stockholm. Och i september 2016 cyklade vi över de Franska alperna, 15 tuffa berg från Genève till Nice. 2016 sadlade vi också om och med ett nytt namn – Bike4Life – kommer vi att trampa in pengar till sjuka barn och deras familjer, vi kommer också att skapa bättre förutsättningar för barn som behöver en tryggare vardag.
Genom cyklingen i Växjö och alla våra fantastiska företagsvänner och alla andra som hjälpt till har vi under dessa år samlat in väldigt mycket pengar, läs mer på Vår insamling!

Vi vet att varje tramptag känns värdefullt och oavsett om det ösregnar eller är solsken vet vi att vår resa gör skillnad. Läs mer om våra lopp
Så hjälp oss gärna att nå målet och var med på vår resa, vi gör det för barnen!

Läs mer om hur just du kan vara med och göra skillnad!