ingarö cykelloop

BIKE4LIFE Team Stockholm bjuder in till – INGARÖ CYKELLOOP

Välkommen till Stockholms nyaste cykelutmaning – INGARÖ CYKELLOOP
Tycker du om att jaga höjdmeter så är detta loppet för dig som är ny på cykel eller som är en erfaren cyklist. Vi välkomnar alla, stora som små, vältränade eller otränade. Alla kör efter sin förmåga och i sitt tempo.
CK Bike4Life är en cykelklubb med stort hjärta och hela överskottet går till flera välgörenhetsorganisationer, både nationellt och internationellt. 10% av överskottet går också tillbaka till Svensk ungdomscykling. 
Vi cyklar på Ingarö med start vid Björkviks brygga och en rundbana via Brunn, Ingarö Golfklubb och tillbaka till Björkviks brygga.
En loop på cirka 27 km. Hur många varv hinner du på sex timmar?

 

 

INGARÖ CYKELLOOP 2021
Ingarö Cykelloop startade för första gången  lördagen 18 september klockan 10.00 och avslutas klockan 16.00 med stopp för lunch på Björkviks Bistro.
Vi hade några tappra deltagare som var med och körde loopen och förhoppningsvis blir vi betydligt fler kommande år. Detta var första loopen och ett testlopp för kommande år.

Flest höjdmeter fick Frank Langenfeld ihop och slutade på 1053 hm

Snabbaste tiden på ett hemligt segment blev en trio som fick exakt samma tid, 804 sek
Linn Oldemar, June Maria Lif och Per Nordling delade detta

Och jämnaste tiden på ett hemligt segment blev 17 sek, alltså tiden mellan deltagarens snabbaste och långsammaste varv.
Där var det Cecilia Röjås som knep segern

 

Grattis till er alla för en grym prestation!

När det gäller antal höjdmeter har vi utgått från en av våra Garminmätningar och varvet är då 26,89 km och har 211 höjdmeter.

Vi vet att detta är ett värde som kan vairera från gps till gps. Men för loppet körde vi samma mätning på samtliga deltagare.