Event

Här nedan finns mer infop och anmälan till de kommande Eventen som Bike4Life Team arrangerar.

ingarö cykelloop, 18 september

Välkommen till Stockholms nyaste cykelutmaning – INGARÖ CYKELLOOP
Tycker du om att jaga höjdmeter så är detta loppet för dig som är ny på cykel eller som är en erfaren cyklist – vi välkomnar alla, oavsett ålder och träning .
Loppet pågår under ett antal timmar där målet är att få ihop så många höjdmeter som möjligt, eller att hålla jämnast fart på en utvald del av banan. Vi cyklar på Ingarö med start vid Björkviks Brygga och en rundbana via Brunn, Ingarö Golfklubb och tillbaka till Björkviks brygga. En loop på cirka 27 km.
Hur många varv hinner du på sex timmar?

Läs mer här >>

resultat INGArö Cykelloop

Vilken härlig dag vi fick!
Ingaröloopen en total succé i form av glada cyklister, härliga vägar, eminent mekaniker i Johan Bernås, fantastiska funkisar och jättegod mat på Björkviks bistro!
Stort tack till alla för ert engagemang och även till er som inte cyklat men svischat och gissat på antal höjdmeter som vinnaren cyklat!
Detta gör vi om nästa år❤️!

Flest höjdmeter:
Grattis Frank Langenfeld till 1053,65 höjdmeter. Totala sträckan blev 134,18 km. 

Snabbaste tiden på ett segment (6,65 km):
Snabbaste tiden på ett segment blev även Frank på 789 sek.  
Men då Frank redan fått ett pris så gick det till nästa tid som var  804 sek och tro det eller ej. Tre personer körde på samma tid. Grattis Per Nordling, June Maria Lif och Linn Oldemar

Jämnaste tiden på ett segment:
Den jämnaste tiden mätte vi på den del som gick via golfbanan, totalt 5,65 km. Vinnare och jämnast tid på sina varv blev Cecila Röjås med 17 sekunders avvikelse.Grattis till er alla för en grym prestation!
När det gäller antal höjdmeter har vi utgått från en av våra Garminmätningar och varvet är då 26,89 km och har 211 höjdmeter.
Vi vet att detta är ett värde som kan vairera från gps till gps. Men för loppet körde vi samma mätning på samtliga delgarare.