Event

Här nedan finns mer infop och anmälan till de kommande Eventen som Bike4Life Team arrangerar.

Barncancerloppet i växjö, 28 aug

28 augusti är det datum du ska boka för årets Barncancerlopp i Växjö!Barncancerloppet arrangerades första gången 2012 i Växjö av initiativtagaren Pierre Davidsson, med syftet att samla in pengar till Barncancerfonden. Första året lockade loppet 600 deltagare, vilket resulterade i en donation på 120 000 kronor till Barncancerfonden.Hoppas vi ses i Växjö!

Läs mer här >>

bike4life virtuell Tour, 7 - 15 augusti

Av olika anledningar så har cykelloppet Bike4Life Tour flyttats till 2022. Men loppet finns och tillsammans med RaceONE har vi skapat Bike4Life virtuell Tour.

Det viktiga är inte att cykla alla milen, eller att cykla på rätt plats. Det viktigaste är att delta och tillsammans göra skillnad.
Hela överskottet kommer att gå till förmånstagarna Hjärtebarnsfonden, Ronald McDonald Hus, New Life Mission och Para- och Ungdomscykling.
Hoppas att du kan vara med på en eller flera etapper och tillsammans med alla andra göra skillnad för barnen!

https://www.raceone.com/…/f87a45b5-88bf-eb11-94b3…

ingarö cykelloop, 18 september

Välkommen till Stockholms nyaste cykelutmaning – INGARÖ CYKELLOOP
Tycker du om att jaga höjdmeter så är detta loppet för dig som är ny på cykel eller som är en erfaren cyklist – vi välkomnar alla, oavsett ålder och träning .
Loppet pågår under ett antal timmar där målet är att få ihop så många höjdmeter som möjligt, eller att hålla jämnast fart på en utvald del av banan. Vi cyklar på Ingarö med start i Brunn och en rundbana via Ingarö Golfklubb, Björkviks brygga och tillbaka till Brunn. En loop på cirka 27 km (med reservation för smärre förändring)

Läs mer här >>