Vad är CK Bike4Life

cykelklubben bike4life gör skillnad!

Om bike4life

Ck Bike4Life är en cykelklubb med hjärtat på rätt ställe och som gör skillnad.

Varje år samlar deltagarna in pengar och skapar ljusglimtar för barn, både nationellt och internationellt.
Förutom träning och deltagande i olika lopp samlar Bike4Life in pengar till två eller flera välgörenhetsorganisationer eller projekt. Alla insamlade medel går direkt till 
våra förmånstagare.

Bike4Life Tour är ett cykellopp som startar i Göteborg och går via Lund, Karlshamn, Kalmar, Vimmerby, Linköping, Eskilstuna, Uppsala och till målet i Stockholm. 135 mil på 9 dagar där deltagarna väljer att cykla en eller flera etapper eller alla nio.

Bike4Life lokala cykelteam drivs för att ge ett personligt välbefinnande och förbättra deltagarnas hälsa. Samtidigt som deltagarna i Teamen samlar in pengar för ett gott ändamål.
Teamen ska skapa upplevelser på cykel och dessutom cykla för att förbättra livskvaliteten för barn och samtliga deltagare står för sina kostnader.

Föreningen ska motverka all form av kränkande särbehandling och diskriminering samt aktivt verka för en dopingfri idrott. CK Bike4Life säkerställer att Tour de Bike4Life och de lokala Teamen följer de värderingar och det ekonomiska flöde som finns i de styrdokument som CK Bike4Life har. På så sätt skapas en trygghet i alla led och de medverkande företagen och partners kan vara trygga i att deras bidrag kommer fram på rätt sätt. Och som sagt – alla deltagare står för sina egna kostnader


— Vår vision

Vår vision är att att öka livskvalitet och välbefinnande för barn.

— Våra mål

Cykelklubben Bike4Life har fler grenar och alla delar samlar in  pengar till flera välgörenhetsorganisationer eller projekt. 
Insamlade medel går till våra förmånstagare.

— Vad står vi för

– Bike4Life står för engagemang, värme och medmänsklighet.

– Bike4Life skapar bättre förutsättningar för barn och deras 
   familjer.

– Bike4Life skapar möjlighet till en bättre hälsa och gemenskap.