B4L Lopp

Bike4life lopp

CK Bike4Life arrangerar årligen flera cykellopp. Målet att skapa en bra cykelupplevelse, samtidigt som deltagarna bidrar till vår viktiga insamling till våra förmånstagare. 

Att cykla runt Vättern är det många som gjort, men att cykla runt både Vättern och Vänern blir en ny upplevelse. 80 mil på fem  dagar! 

Bra cykling samtidigt som man gör skillnad genom sitt deltagande är med och skapar bättre förutsättningar för klubbens förmånstagare.

CK Bike4Life jobbar för mångfald och att motverka utanförskap, därför vill vi vara med och skapa en arena där alla kan vara med.
Hela loppets överskott går till våra förmånstagare, bland annat svensk paracykling.

Under 2024 kommer antal platser att vara begränsade till 50 deltagare, både cyklister och som funktionärer. Och våra Bike4Life Team har förtur till dessa platser. 
För att vara med i loppet vill vi att du blir medlem i CK Bike4Life

 

Välkommen till Stockholms nyaste cykelutmaning! 

Tycker du om att jaga höjdmeter så är detta loppet för dig som är ny på cykel eller som är en erfaren cyklist. Vi välkomnar alla, stora som små, vältränade eller otränade. Alla kör efter sin förmåga och i sitt tempo.

Vi cyklar på Ingarö med start vid Björkviks brygga och en rundbana via Brunn, Ingarö Golfklubb och tillbaka till Björkviks brygga.
En loop på cirka 27 km. Hur många varv hinner du på sex timmar?

Ingarö Cykelloop arrangeras av Bike4Life Team StockholmBarncancerloppet

Bike4Life Team Växjö har under många år varit engagerade i Barncancerloppet i Växjö!

Barncancerloppet arrangerades första gången 2012 i Växjö av initiativtagaren Pierre Davidsson, med syftet att samla in pengar till Barncancerfonden. Första året lockade loppet 600 deltagare, vilket resulterade i en donation på 120 000 kronor till Barncancerfonden.
Hoppas vi ses i Växjö!