B4L Lopp

Bike4life lopp

CK Bike4Life arrangerar årligen flera cykellopp. Vår mål är att skapa minnesvärda cykelupplevelser, som inte bara utmanar dig fysiskt, utan också ge dig möjligheten att göra en positiv skillnad till vår viktiga insamling till våra förmånstagare.  

Att cykla runt Vättern  och Vänern är inte bara en utmaning utan en möjlighet att göra skillnad.  blir en ny upplevelse.  Med 80 mil på fem  dagar, erbjuder Bike6life lopp en unik möjlighet att kombinera passionen för cykling med en starkare gemenskap och välgörenhet. 

CK Bike4Life skapar en värld där alla kan vara med. Genom våra lopp och evenemang jobbar vi för att motverka utanförskap och främja mångfalden. 

Hela loppets överskott går till våra förmånstagare, bland annat svensk paracykling.

Antalet platser  till våra lopp är begränsade, så se till att säkra din plats i förväg.  Som medlem i Bike4Life  får du förtur till de 50 platserna som är tillgängliga för både cyklister och som funktionärer. Bli medlem idag och upplev kraften i att cykla för att göra en positiv skillnad.

 


 
Välkommen till Stockholms nyaste cykelutmaning! Ingarö cykellopp arrangerad av Bike4Life Team Stockholm.

Tycker du om att jaga höjdmeter och upptäcka nya vägar? Då är Ingarö cykelloop perfekt för dig.  Vi cyklar cirka 27 km, med start vid Björkviks brygga och en rundbana via Brunn, Ingarö Golfklubb. Vi välkomnar alla, stora som små, vältränade eller otränade. Cykla efter din egen förmåga och ditt eget tempo.

Hur många varv hinner du ?

Vår sex timmars cykelutmaning ger dig möjlighet att testa din uthållighet och se hur många varv du kan cykla på Ingarö Cykelloop. Utmana dig själv och se hur långt du kan nå på den vackra ön Ingarö. Du vill inte missa det!Barncancerloppet

Bike4Life Team Växjö har under många år varit engagerade i Barncancerloppet i Växjö!

Barncancerloppet arrangerades första gången 2012 i Växjö av initiativtagaren Pierre Davidsson, med syftet att samla in pengar till Barncancerfonden. Första året lockade loppet 600 deltagare, vilket resulterade i en donation på 120 000 kronor till Barncancerfonden.
Hoppas vi ses i Växjö!