Presentation av styrelsen, Agnieszka

På senaste årsmötet blev det ett par byten av styrelseledamöter och suppleanter i CK Bike4Life.
Klubbens nya styrelseledamot Agnieszka är inte den i styrelsen som har flest cykelmil, men har en massa andra erfarenheter som kommer att göra stor nytta i CK Bike4Life.
Till vardags arbetar Agnieszka som verksamhetschef på Ronald McDonald Hus och träffar väldigt många barn och familjer. Och i egenskap av verksamhetschef på en av Sveriges fem Ronald McDonald Hus representerar Agnieszka också en av våra viktiga förmånstagare.

1. Varför vill du engagera dig i Bike4Life?
Genom livet har det blivit allt viktigare, rent av fundamentalt, att få vara med och göra skillnad för andra. Jag är välsignad med så mycket i mitt liv och det känns självklart att ge tillbaka där jag kan. Bike4Life är ett så otroligt bra exempel på hur man på ett enkelt sätt i vardagen kan bidra till en avgörande skillnad för andra. Jag är tacksam för möjligheten jag fått att vara med i detta.

2. Vad är din koppling till cykel?
Min koppling till cykling kommer främst genom stiftelsen Ronald McDonald Hus, där jag arbetar och som är tacksam förmånstagare i detta projekt. Förra årets påhälsning av glada, superpeppade cyklister under Bike4Life Tour är precis den sorts energi vi behöver i engagemang till Huset – såklart får man mersmak! Min egen cykel, en skön tantvariant, har nog också blivit mer flitigt använd sen B4L startade – skönt för både kropp och själ!

3. Hur ser du utvecklingen för Bike4Life?
Jag vill bidra med glädje och engagemang i att bygga långsiktigt. Jag hoppas också kunna bidra med erfarenheter från att arbeta med verksamhet i den ideella sektorn, att knyta ihop och bredda nätverk. Min långa erfarenhet av kommunikation och marknadsföring hoppas jag också kan bli till nytta för att utveckla Bike4Life vidare. Jag skulle verkligen vilja vara med och bygga en stadig grund av gemenskap, med många team, som lever vidare så länge att vi också kan göra långsiktig skillnad för flera generationer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 11 =