Race across america, 4

JIMMY RONNS SNAbba STOPP I DURANGO
13 juni 2024, 6:40 pm ET
Durango
RAAM Media följde Jimmy Ronn (Sverige), in i Durango, Colorado, där han fick ett snabbt stopp för att svalka sig lite, konsultera med sin crewchef och sedan trampa ut mot nästa station i Pagosa Springs.
När vi först hittade det andra totalt solot i denna 43:e upplagan av RAAM var han ca 10 mil utanför Durango, trampade smidigt och såg lugn ut. Han gav en fantastisk uppvisning av cykelhanteringsförmåga – först med en höghastighet racer som vi stämplade i nästan 50 mph. Sedan red han utan hand medan han gick uppförsbacke, och blöt på armarna med sin vattenflaska.
Vi såg honom igår utanför Sedona, Arizona där han uppenbarligen inte njöt av värmen. ”I går hade han en tuff dag”, berättade hans besättningschef Jocke Persson. ”Ja, värmen, speciellt. Han mår lite illa. Det var det som var så tufft igår. Han kräktes inte, men känner sig bara lite borta. Han led av det och kämpade. Igår kväll – i morse sov han några timmars i Kayenta. Nu mår han bättre idag. Han kommer att bli bättre. ”
En bra besättningschef kommer till RAAM med en utförlig dag-för-dag-plan. På frågan om hans ryttare var på schemat, svarade Jocke: ”Nope. Vi är ungefär två timmar ledigt. Men det är ett långt lopp och när temperaturen sjunker kommer han att må bättre. Han är väldigt stark på platt mark. Han är en stor kille Så när vi är uppe i Kansas, det är hans bästa territorium då. ”
Visit Oceanside
Visit Atlantic City
Vertix Global
Infinity Bike Seat
Primal Wear, Inc.
Atlantic City Sports Commission
Spiegel Bikes
Suffer Better
@D-Curve

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =