Bike4Life Team Växjö

Det finns många sätt att hjälpa barn som har det tufft!
I Växjö bildades ett gäng cyklister redan 2012 och tränade tillsammans mot målet att cykla till Paris med Team Rynkeby sommaren 2013. Teamet på 46 deltagare lyckades bra och året efter ville vi fortsätta att träna och samla in pengar till Barncancerfonden. Vi blev ett nytt gäng, denna gång 30 personer, och vi tränade mot utmaningen att cykla Ride of Hope Europe till London 2014. Under dessa två år samlade vi in 2.7 Mkr till Barncancerfonden.

2015 deltog merparten av gänget i loppet Ride of Hope mellan Umeå till Stockholm och i september 2016 cyklade vi över 15 tuffa berg i de Franska alperna på vår väg från Genève till Nice.

Hösten 2016 sadlade vi om och startade Bike4Life. Tanken är att vi fortsätter trampa in pengar till sjuka barn och deras familjer men vi kommer också att skapa bättre förutsättningar för barn som behöver en tryggare vardag.
Genom cyklingen i Växjö, alla våra fantastiska företagsvänner och alla andra som hjälpt till har vi under dessa år samlat in väldigt mycket pengar, läs mer på Vår insamling!

Vi vet att varje tramptag känns värdefullt. Oavsett om det ösregnar eller är solsken vet vi att vår resa gör skillnad. Läs mer om våra lopp
Hjälp oss gärna att nå målet och var med på vår resa! Vi gör det för barnen!

Läs mer om hur just du kan vara med och göra skillnad!