Race across America, mål!

VINNARE AV ROOKIE JIMMY RÖNN SOLO RAAM
Kennedy Plaza, Atlantic City strandpromenad, New Jersey
20 juni 2024, 8:55 am ET
8 dagar, 18 timmar, 11 minuter, 14,58 mph medelvärde

Efter att ha trampat 4930 km från Oceanside red Jimmy Rönn (Sverige) in på den berömda Atlantic City Boardwalk i morse som total solovinnare! Möttes av sitt gäng och sin familj, den långe 41-årige vinnaren av förra årets Race Around Poland såg anmärkningsvärt bra ut med tanke på hur han tillbringat den senaste veckan och dagen.
Medan han hade några tuffa stunder under sitt sista 24 timmar återfick han formen mot slutet, ”De senaste milen var bra. Sedan kom strömmen tillbaka”, sa han.

Hans tid är den snabbaste vi sett sedan 2019 då 6-faldig solovinnaren Christoph Strasser (Österrike) postade 8 dagar, 6 timmar och 16 minuter (15,44 mph). Strasser har inte tävlat RAAM sedan dess, men han är fortfarande evenemangets största fan, och som de flesta fans var han hemma och ”prick-tittade” på vår Live Tracking ( https://www.raamrace.org/live-tracking ). Strasser skickade till och med ett grattis till RAAMs personal för att stafett till Ronn.
Rönns snabba avslutning är desto mer imponerande med tanke på att detta var hans första RAAM, ”Jag är en nybörjare. Mitt lag är alla nybörjare. Men vi gjorde vår läxa, läste om det och studerade om det. Så det kändes som jag trodde det skulle. Att cykla över en kontinent är verkligen helt galet. Så det är svårt. ”
Hans lopp var desto svårare med den höga temperaturen han och alla åkare drabbades av, ”Härmen! ” utbrast han, ” jag är från Sverige. Sverige är ganska kallt. Jag förväntade mig att öknen skulle vara varm. Men värmen på denna sida också, detta hade jag inte förväntat mig. Men jag hade besättningen med mig, så mycket vatten och mycket is. ”
Team JR Ultracycling Visit Oceanside Visit Atlantic City Atlantic City Sports Commission Vertix Global Infinity Bike Seat Primal Wear, Inc.Spiegel Bikes Suffer Better Christoph Strasser

Vinnare Jimmy Rönn

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 15 =