Presentation av styrelsen, Andreas

Andreas Hagström bor i Täby med sambo och jobbar som personlig tränare och har gjort det i två år, i Vallentuna. Tidigare har Andreas pluggat på Bosöns Idrottslinjen och nyligen Idrottens Fystränarutbildning, även den på Bosön. Han har även en kandidatexamen i idrottsvetenskap från Gymnastik och Idrottshögskolan, GIH.

1. Varför vill du engagera dig i Bike4Life?
För att Bike4Lifes mission, vision, övertygelse och syfte stämmer överens med mitt.
Jag tror att människor kan få en bättre fysisk och psykisk hälsa så att någon annan kan få en bättre morgondag!
Jag är född och uppvuxen i Kenya. Det är mitt hem. Jag har fått se hur det är att bo och leva där, jag var och är fortfarande en del av det och nu vill jag inspirera andra till att åka ner till mitt hemland och få uppleva naturen, människorna/kulturen, maten och cyklingen.

2. Vad är din koppling till cykel?
Ingen alls! Jag kom i kontakt med Milla som cyklar mycket och som är Ambassadör för Bike4Life. Och idén om att kunna cykla för och i Kenya skapades.

3. Vad vill du bidra med?
Jag vill bidra med kunskap och inspiration om både New Life Mission och allt jag lärt mig om idrottsprestation. Jag vill kunna visa människor hur lite som faktiskt krävs för att skapa en stor förändring, både när det gäller din egna fysiska och psykiska hälsa och när det gäller för andra människor.  

4. Hur ser du utvecklingen för Bike4Life?
Jag vet att Bike4Life kommer utveckla och bida till mångas liv på massor av olika och fantastiska sätt. Både i stora och små mängder. Det viktigaste är att alla vi som har en koppling till Bike4Life låter denna klubb växa som en stor och välbärgad skog som den förtjänar att göra.

5. Och slutligen, …Vill du inte bli en del av detta?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 14 =