Det finns många sätt att stödja Barncancerfondens verksamhet. I Växjö bildades ett gäng cyklister redan 2012 och tränade tillsammans mot målet att cykla till Paris med Team Rynkeby sommaren 2013. Teamet på 46 deltagare lyckades bra och året efter ville vi fortsätta att träna och samla in pengar till Barncancerfonden. Så vi blev ett nytt gäng, denna gång på 30 personer och vi tränade mot utmaningen att cykla Ride of Hope Europe till London 2014. Under dessa två år samlade vi in 2.7 Mkr till Barncancerfonden.

Vi har nu samlat in över 5,5 Mkr!

Men vi ville mer, så 2015 deltog merparten av gänget i Ride of Hope och cyklade från Umeå till Stockholm. Och i september 2016 cyklade vi över de Franska alperna, 15 tuffa berg från Genève till Nice.

Genom cyklingen i Växjö och alla våra fantastiska företagsvänner och alla andra som hjälpt till har vi under dessa år samlat in över 4 miljoner!
2017 sadlade vi om och med ett nytt namn – Bike4Life – kommer vi att trampa in pengar till de drabbade barnen och deras familjer i Södra Sverige.
Vi vet att varje tramptag känns värdefullt och oavsett om det ösregnar eller är solsken vet vi att vår resa gör skillnad.

Så hjälp oss gärna att nå målet och var med på vår resa, vi gör det för barnen! Sätt in en summa och var med i kampen mot barncancer.

Läs mer om hur just du kan vara med och göra skillnad!