BLI MEDLEM I CYKELKLUBBEN BIKE4LIFE OCH STÖD VÅR VERKSAMHET

Varför ska du bli medlem?

  • Cykelklubben Bike4Life är medlem i Riksidrottsförbundet (RF) och omfattas av  ”RF Föreningsförsäkring Bas” hos Folksam, vilket ger både föreningen och våra medlemmar ett grundläggande försäkringsskydd.
  • Som medlem får du tillgång till en rad exklusiva rabatter och förmåner, dessa finns i det digitala medlemskortet.
  • Ditt medlemsavgift bidrar direkt till klubbens överskott, som går till att stödja våra förmånstagare. Din insats gör skillnad.
  • CK Bike4Life är även medlem i Svenska Cykelförbundet, vilket ger dig en starkare förankring inom cykelsporten i Sverige.

Om du vill bli medlem i CK Bike4Life så fyller du i uppgifterna i formuläret nedan och betalar medlemsavgiften via Bankgiro eller Swish.

Bli medlem nu!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och betala medlemsavgiften via Bankgiro eller Swish för att bli en del av Bike4Life-gemenskapen och stödja vår verksamhet.

 

INBETALNING GÖRS PÅ KLUBBENS BANKGIRO: 5513-2542
ELLER VIA SWISH PÅ NUMMER: 123 656 84 89.

När vi har mottagit din betalning så kommer ditt medlemskap  i föreningen att aktiveras. Du kommer då att omedelbart få tillgång till alla de exklusiva rabatter och förmåner som klubben erbjuder.  Observera att processen kan ta några dagar efter att betalningen har mottagits.

Viktigt att notera

Medlemsavgift gäller per kalenderår och inbetalning efter den 1 november omfattar även det kommande kalenderåret.  För att underlätta hanteringen, vanligen märk din betalning med ditt fullständiga namn och gärna personnummer för den person vars medlemskap det gäller.

Familjemedlemskap och Personuppgifter

Om du vill ansöka om familjemedlemskap, vänligen fyll i formuläret och välj alternativet ”Familjemedlemskap”. Skicka sen ett kompletterande mejl till cykelklubben@bike4life.se  med namnen på de familjemedlemmar som medlemskapet avser.  

Val av medlemskap

Välj det medlemskap som passar dig bäst: 

  • Enskild medlem: 300 kr
  • Familjemedlemskap: 600 kr (gäller barn och vuxna på samma adress)
  • Stödmedlem: 250 kr

Behandling av personuppgifter

Som medlem i Cykelklubben Bike4Life kommer dina personuppgifter att  behandlas enligt gällande lagstifning och Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Vi kan även behöva samköra ditt personnummer med statens personadressregister (SPAR) for att säkerställa att vårt medlemsregister är uppdaterat och korrekt.

Skydd av personuppgifter

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte kan uppge fullständiga personuppgifter, vänligen kontakta vår administratör för att ansöka om medlemskap.

Alla personer som vill stödja föreningens ändamål har rätt att beviljas medlemskap. Föreningen har två olika medlemskap där den ena avser deltagare i de lokala Teamen och det andra medlemskapet är öppet. Ansökan om medlemskap får avslås endast om det kan antas att sökanden kommer att motarbeta föreningens ändamål, idrottens värdegrund eller på annat sätt skada föreningens intressen.
Läs mer på våra stadgar  >>