Välkommen som medlem i CK Bike4Life!

Välkommen att bli medlem i Cykelklubben Bike4Life och stöd vår verksamhet.

Om du vill bli medlem i CK Bike4Life så fyller du i uppgifterna i formuläret nedan OCH betalar via Bankgiro eller Swish.
Viktigt att båda delar görs då det kan vara svårt att spåra en inbetalning.

1. Till medlemsansökan >

2. Inbetalning görs på klubbens Bankgiro: 5513-2542
eller via Swish på nummer: 123 656 84 89.

När vi mottagit din betalning så kommer ditt medlemskap  i föreningen att aktiveras och du får tillgång till alla de rabatter klubben har. Och genom medlemskapet i Riksidrottsförbundet (RF) omfattas föreningar och förbund automatiskt av ”RF Föreningsförsäkring Bas” som är tecknad i Folksam och betald av RF. Detta kan ta lite tid då processen startar med att vi mottagit din betalning.

Medlemsavgift gäller per kalenderår och inbetalning efter den 1 november gäller även kommande kalenderår. Då CK Bike4Life är nystartad så gäller inbetalning under 2020 även för 2021.

Märk betalningen med fullständigt namn och gärna personnummer på den personen som medlemskapet avser.
Vill du söka familjemedlemskap så fyll i formuläret och välj Familjemedlemskap. Skicka sen ett kompletterande mail till cykelklubben@bike4life.se  med vilka namn som ditt familjemedlemskap avser.

  • Medlem i CK, 300 kr
  • Familjemedlemskap, 600 kr (barn och vuxna på samma adress)
  • Stödmedlem, 250 kr

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 15 =