Presentation av styrelsen – Aramia

Tre gånger har Aramia Zakariasdotter cyklat till Paris med Team Rynkeby och i år skulle hon ha vandrat uppför Mount Everest Base Camp med Team Aron. Resan blev dock framskjuten till nästa år pga Corona. Både Team Rynkeby och Team Aron är initiativ där man kombinerar träning med insamling till Barncancerfonden. Aramia bor på Kungsholmen och har två vuxna barn. Hon har haft olika ledarbefattningar inom IT i olika branscher under sin yrkeskarriär. Nu jobbar hon som chef inom IT på en bank.

1. Varför vill du engagera dig i Bike4Life?
Jag har testat konceptet att kombinera träning och välgörenhet och jag har sett att det funkar. Därför tror jag på Bike4Life och när jag fick frågan om jag ville vara med så tvekade jag inte en sekund. Jag känner mig hedrad att få vara en del ett sådant behjärtansvärt initiativ. Jag är lyckligt lottad att ha friska barn som lever i ett land som Sverige som ser till barnens rättigheter. Jag vill verka och jobba för att barn som är sjuka och mindre lottade får känna sig omhändertagna, trygga och skyddade oavsett om de drabbas av sjukdomar, våld eller utsatthet.

2. Vad är din koppling till cykel?
Jag har alltid gillat att träna och de senaste sju åren har jag suttit tusentals mil på sadeln och cyklat genom många länder. Min cykel Pärlan är inte bara min träningskompis utan även min pendlingshäst och tar mig till jobbet nu i dessa coronatider.

3. Vad vill du bidra med?
Jag har lång erfarenhet av styrelsearbete i olika ideella föreningar och har under många år själv deltagit i liknande initiativ där man kombinerar träning, insamling och gemenskap. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter och driv. 

4. Hur ser du utvecklingen för Bike4Life?
Jag är övertygad om att Bike4Life kommer att växa runtom i Sverige eftersom jag ser att det finns ett behov för människor att kunna röra på sig för att må bra, finnas i en gemenskap med likasinnade människor och viljan att bidra. Den bästa kombinationen av alla. Eller hur?

5. Och slutligen, vad är ditt nästa äventyr?
Förutom vandringen till Mount Everest Base Camp så hoppas jag att nästa äventyr blir cykling i Kenya med Bike4Life Team Stockholm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =