Presentation av styrelsen – Ari

Ari Riabacke är en arbetarpojke från Norrköping, tränat i alla sin dar, hygglig på judo i sin ungdom och fallskärmsjägare i lumpen. Ari är doktor i risk- och beslutsanalys, har jobbat i ledande position på börsnoterat Management och IT-konsultbolag och driver sedan 2011 eget med sin fru Mona (även hon doktor i risk- och beslutsanalys). Han föreläser, driver Beslutspodden och jobbar som mentor åt chefer och ledningsgrupper. 

1.    Varför vill du engagera dig i Bike4Life?
Det är för en (eller flera) goda saker skull, på ett sätt som tilltalar mig starkt. Ett sätt där människor möts, motionerar och gör nytta i ett större perspektiv. Tillsammans kan vi gör skillnad i människors vardag, i människors liv. Jag har under många år ”skänkt” en del av min tid till pro bono-uppdrag och detta är ett fantastiskt steg i förlängningen av det!

2.    Vad är din koppling till cykel?
Började cykla MTB för drygt ett år sedan och fann något som saknats i mitt liv, en motions- och träningsform som innehåller så mycket! Har sen dess cyklar i ur och skur, året runt, till och från kontoret och otaliga träningsrundor i närområdena där vi bor söder om söder i Stockholm. Jag, och min fru, har blivit helt frälsta på kort tid! Och många är de som är ”på oss” att det är dags att börja cykla ”racer”, kanske blir så:-)

3.    Vad vill du bidra med och hur ser du utvecklingen för Bike4Life?
Jag vill bidra med idéer kring hur vi kan finna nya vägar och samla in ännu mer pengar genom att nyttja min ganska livliga fantasi, och att bistå med ett rikligt kontaktnät. Är övertygad om att personliga relationer är ett av de kraftfullaste verktygen vi har när vi ska få något gjort, inte minst då vi ska göra gott! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 1 =