Presentation av styrelsen – Christina

Christina Tinni Richter bor i Höganäs och äger nio McDonalds restauranger, från Halmstad ner till Helsingborg med 650 anställda. Är också engagerad som ordförande i Ronald McDonald hus i Lund

1.    Varför vill du engagera dig i Bike4Life?
Därför att jag älskar att cykla (är dock total nybörjare på racer) och gillar att det finns ett syfte att göra gott! Dessutom vet jag hur värdefullt det är att få bo på ett Ronald Mcdonald hus är för familjer som drabbats av svår sjukdom så det känns självklart att engagera sig! 

2.    Vad är din koppling till cykel?
Som sagt, inte bekantat mig ordentligt med min gula Rynkeby cykel ännu….. Men att cykla överallt och ta mig med cykel om jag kan det har varit självklart sedan jag som treåring tog min trehjuling för att hämta posten åt mamma! 

3.    Vad vill du bidra med?
Jag hoppas kunna grunda ett Bike4life lag i Helsingborg inom kort, och hoppas få med mig mina Rynkeby vänner! 

4. Hur ser du utvecklingen för Bike4Life?
Att tillsammans med Bike4life och alla lagen skapa en ännu större kännedom om våra Ronald McDonald hus och vilken viktig verksamhet vi driver.

5. Mitt bästa Bike4Life minne så här långt?
Är ju ny i dessa sammanhang, så bästa minnet så här långt kommer inom kort……..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =